Turbo

Vi udvikler løbende nye turbosystemer og hos Palm’s Auto, er det muligt at købe komplette turbopakker lige til at montere på din bil. Og husk “Power by Palm’s” er din garanti for en perfekt løsning.

HK
MN
Erfaring
Service

“Jeg fik monteret et turbo-kit på min R32 – og det har bare været en fed oplevelse. Super service – og skønne mennesker.”

Stor erfaring

Op gennem 90’erne er effekt og momentforøgelse gennem trykladning blevet særdeles populært. Det er der ikke noget at sige til – for dette indgreb er utroligt effektivt og efterhånden, som motorstyringssystemerne er blevet mere præcise kan det lade sig gøre at kontrollere trykladning, så ulemper som f.eks. turbotøven, uhæmmet brændstofforbrug og lav holdbarhed er elimineret.

Hos Palm’s Auto har vi mere end 25 års erfaring med motoroptimering og trykladning.

Turboladeren

En turbolader er en simpel metode, hvor benzin/luft blandingen trykkes ind i cylinderen med et højttryk.

Trykket skabes ved hjælp af udstødningsgassen, som ledes gennem turbinesiden på turboladeren. Turbinen driver en kompressor som skaber tryk i cylinderen. Der er dog grænser for, hvor højt tryk en standardmotor kan holde til og derfor balancere vi altid vores løsninger til den enkelte bilmotor.

Ved turbotuning er der to forhold, der skal tages højde for. Turboen kan skabe ladetrykket tidligt for højt drejningsmoment i overhalingssituationer eller sikre tryk ved høje effektforøgelse til følge.

Man kan således tilpasse sin turbolader afhængig af kørselsbehov og ønsker.

Vi arbejder tæt sammen med HGP, som er et stort tuningsfirma i Tyskland.