Motoroptimering

Hvis du har en turboladede bil, vil du med en motoroptimering fra Palm’s Auto tilpasse tænding og brændstof til et højere ladetryk. Dette medfører en effektforøgelse på op til 45%.

Hvis din bil er en standardbil med en normal sugemotor, vil du med en motoroptimering kunne opnå en mere livlig bil med større effekt, øget speederresponse og færre gearskift. Du vil desuden opnå en effektforøgelse på op til 10%.

HK
MN
Benzin forbrug

FIND DIN CHIP PRIS HER!

Individuel tilpasning

Praktisk talt alle moderne indsprøjtningsbiler gør brug af en computer oftest benævnt ECU (Electronic Central Unit). Chippen i denne ECU styrer brændstof levering og/eller tændings timingen. ECU erstatter i princippet karburatorer og mekanisk kontrollerede tændingsanlæg. Disse chip er masseproducerede enheder, der kan bruges overalt i verdenen, under vidt forskellige betingelser, hvorimod en optimerede chip, fra Palm’s er tilpasset den enkelte model.

Større køreglæde

Det program som er lagt ind på en standardchip kan læses på vores computer, men kan normalt ikke ændres udefra. Programmet på en standardchip tager forbehold for mange forhold. Der skal tages hensyn til brændstoføkonomien, forurening fra udstødning, og bilen skal kunne anvende selv det ringeste brændstof.

Fabrikanten tager også forbehold for, at bilen skal kunne holde til at de normale serviceeftersyn (-intervaller) ikke bliver overholdt (Olie- og luftfilter skift, ventil just. osv.) Hvis du er indstillet på, at holde din bil i orden og servicere den regelmæssig, så brug 98 oktan blyfri og i visse tilfælde give afkald på en smule brændstoføkonomi, kan vi i forhold til langt de fleste bilmodeller lave en mere livlig bil med øget speederrespons og færre gearskift samt øget effekt – alt i alt giver det en større køreglade.

Priser:

Motortype:

Sugemotor – fra 3.500.-

Trykladet motor – fra 6.400,-

Find din præcise pris her!

Rullefelt
Kompressor-kit
Turbo