Oliefyr

Afisede ruder og en varm kabine er ikke et spørgsmål om størrelsen på bilen. Webasto tilbyder varmeløsninger helt efter ønske og behov og til enhver type køretøj. Det betyder, at du kan få præcis den komfort, som du ønsker. Din helt egen individuelle varmeløsning.

Du kan nu slippe for at skulle skrabe bilens ruder fri for is og sne. En Webasto bilvarmer varmer kabinen op til behagelige temperaturer, ruderne er isfri og motoren bliver forvarmet til driftstemperatur. Du kan i stedet for sove lidt længere eller drikke en ekstra kop kaffe, bilen er varm og køreklar, når du ønsker det.

5 fordele, der luner i bilen og i kørselsøkonomien:

1. Spar kostbar tid

Med en Webasto komfortvarmer er du fri for den besværlige skraben af ruderne. I stedet stiger du ind i en dejlig varm bil og kører afsted.

2. Altid is- og dugfri ruder

Ruderne er optøede og fri for sne og is, når du stiger ind i bilen. Uden at du skal gøre noget som helst.

3. Mere sikkert

Med en Webasto bilvarmer sparer du tid og kan samtidig koncentrere dig om kørslen fra første minut.

4. Skåner motor og miljø

Bilen får ingen koldstart. En forvarmet motor bruger mindre brændstof og nedsætter de forurenende stoffer i udstødningen med helt op til 66% i startfasen. Motoren slides også væsentligt mindre.

5. Legende let at betjene

Webasto er den helt rigtige løsning: Brug det digitale tænd/sluk ur, den lille trådløse fjernbetjening eller den smarte GSM Start – det er legende let.